top of page
8D9A3016_edited.png

OM OS

MagiCare er i bund og grund startet med ønsket om at sikre børn og voksne et økologisk og prisbevidst alternativ, når hud, hår og læber skal plejes af forskellige årsager.


MagiCare er skabt af mig, Loui Törnqvist. Jeg er mor til Olivia på 10 år, August på 8 år og Selma på 4 år. Da jeg blev mor for anden gang, blev det afgørende for mig at give mine børn det bedste af det bedste inden for økologiske hudplejeprodukter til børnene. På barsel læste jeg blogs, artikler og bøger om økologi og børnesundhed. En del af artiklerne talte om at lave sin egen universalsalve til børnene, og på barsel er der jo indimellem lidt tid til at prøve den slags af. Jeg startede derfor med at lave Olivias Tryllesalve derhjemme i køkkenet. Tryllesalven blev med det samme et stort hit på puslebordet, da jeg så hvor effektivt salven afhjalp røde numser, knopper og smårifter fra børnenes negle. Jeg producerede en omgang til og begyndte at dele ud af salven til veninder i omgangskredsen. De blev alle ellevilde og måtte have mere! Så jeg besluttede, at Olivias Tryllesalve skulle være tilgængelig for alle, der ønsker at pleje sin hud med et økologisk og effektivt alternativ. Derefter kom Augusts Tryllevoks og Selmas Tryllepomade også på markedet.


MagiCare ApS blev stiftet i 2012 og er den stolte producent af Olivias Tryllesalve, Augusts Tryllevoks og Selmas Tryllepomade.

 

8D9A3429.jpg

VÆRDIER

 

Alle MagiCares produkter er skabt med udgangspunkt i økologi og bæredygtighed.

 

ØKOLOGI
MagiCares produkter er 100% økologiske produkter, der udmærker sig ved at have tænkt økologi og bæredygtighed ind fra start til slut. Det kan du også se af nedenstående ingrediensliste. 

Ingredienser i vores produkter - i forskellige blandingsforhold:
Økologisk sheasmør (Butyrospermum Parkii)
Økologisk ekstra jomfru olivenolie (Olea Europaea)
Økologisk bivoks (Cera Alba)

Intet andet, og det er vi så glade for. 

Hvorfor bruge økologisk hudpleje?


Huden er vores største organ, som ånder og absorberer de ting, vi udsætter den for. Så hvis du bruger syntetisk producerede produkter, vil kemikalierne fra de produkter trænge ind i og ophobe sig i din krop. Derfor er det vigtigt, at du bruger økologisk hudpleje, som er fri for parabener og syntetiske, producerede kemikalier.

BÆREDYGTIGHED
Ud over at du skåner din egen og dine børns krop med økologisk hudpleje, så skåner du rent faktisk også miljøet. Ved brug af økologiske produkter, bliver de naturlige ingredienser, som de er lavet af, ikke sprøjtet med gift, og derved bliver der ikke ledet noget ned i jorden. MagiCares produkter bliver hældt på glas i stedet for plastikemballage, for at undgå, at plastikemballagen skal afgive kemikalier til salven.


Hos Magicare tænker vi alle delelementer igennem, og vi producerer så vidt muligt vores produkter med certificerede miljørigtige og bæredygtige standarder, når det kommer til papir, pap m.m. Vi ønsker at være med til at sikre et samfund, hvor vi lever i større harmoni med hinanden og i balance med naturen.


 

bottom of page