top of page

REFERENCER

Rose Maimonide (forfatter, ekspert i økologi og skodkemi)
“Det er ikke reklamegas, at det hedder “tryllesalve”. Det ER virkelig et gennemprøvet koncept for en salve helt uden kemi, som bare VIRKER. Til røde numser, sprukne læber, ru hænder, smårifter og andre af hverdagens små skrammer … Den er også super i frostvejr, da den er vandfri.” 

Læs mere her: http://rosemaimonide.com/2013/04/giveaway-olivias-tryllesalve/

Anette Harbech Olsen (indehaver af madforlivet.com)
“Jeg er top begejstret for produktet, der tager alt lige fra tørre hænder til knopper, røde barnenumser og forbrændinger. Den er enkel og forholdsvis billig, og kan varmt anbefales.”

Læs mere her: www.madforlivet.com/sund-inspiration/olivias-tryllesalve/

Lise Svendsen (blogger på www.motherblog-lise.blogspot.dk)
”Vi er VILDE med Olivias Tryllesalve. Både Olivia og Peter har brugt den her hjemme. Olivia siger selv “jeg vil gerne have TRYLLESALVE på”, hvis hun har ondt.” 

Læs mere her: Lises anmeldelse her: http://motherblog-lise.blogspot.dk/2015/05/tryllesalve.html

Sara Illum (blogger på www.petitbow.dk)
“Vi er rigtigt glade for Olivias Tryllesalve. Børnene får det i hovedet, inden vi tager ud af døren om morgenen, ved middagstid igen inden de kommer ud igen nede i børnehaven og inden de puttes. Det sikrer bløde kinder! Sidste år gik vi uden om tørre frostkinder på den måde – det er guld!!!”

Helsemaries blog:
“Herhjemme er vi kæmpe fans af Olivias Tryllesalve, og vi bruger den til alt muligt. Der er altid en med i mors taske for den kan bruges til nærmest alt. Vi bruger den fx. til små sår og rifter, lindring efter brændenældestik eller for meget sol, kløe fra myggestik, læbepomade, tørre neglebånd, tørre kinder om vinteren og meget andet. Selv hundene bruger vi den på :-)” 

Læs mere her: http://helsemariesdagbog.blogspot.dk/2014/05/vil-du-gerne-have-fingrene-i-olivias.html

Emilie (blogger på www.emiliblog.dk)
“En veninde tippede mig om denne og jeg må sige den er helt fantastisk! Saxo har haft rigtig tør hud + arp i panden, og efter 1 dags brug var tørhed pist væk. Et lille vidundermiddel.”

Julie (blogger fra http://blogs.min-mave.dk/udenfilter/olivias-tryllesalve-ja-tak.html)
“Jeg har prøvet med alverdens cremer og midler, og det var der, jeg startede med at smøre tryllecremen. Nu er der absolut ingen farveforskel nogen steder i bleområdet – Ingen irritation, eller smårødmen. Mine læber får samme tur, og er silkebløde nu, jeg bruger salven som håndcreme og mine neglebånd er sunde og pæne, og små steder med tør hud og irritation bliver også smurt, med samme fantastiske resultat.”

Babyview.dk har anmeldt Olivias Tryllesalve.
Læs mere her:
Trine Holbæk Pedersen: http://babyview.dk/anmeldelser/boern/pleje-og-sundhed/olivias-tryllesalve-2/
Ann-Sofie Silldorff: http://babyview.dk/anmeldelser/boern/pleje-og-sundhed/olivias-tryllesalve-3-25/
Ane Amalie Mikkelsen: http://babyview.dk/anmeldelser/boern/pleje-og-sundhed/olivias-tryllesalve/

Lynn Chang (blogger om børn, livsstil, mad og mode på www.theminimusthave.com)
“Jeg har før nævnt Olivias tryllesalve på bloggen, den har virkelig været effektiv til Valentins arp. Han er nu stort set fri for det, på nær få små plamager som forsvinder ved at børste med en blød børste. Vi bruger også tryllesalven til så meget andet. Det er lækkert, at den er så fugtgivende og olieret i konsistensen.”

Vibeke Luxhøj (selvstændig fodbehandler)
“Jeg er vild med tryllesalven! Jeg sælger den til alle, tørre hænder, revner ved fingre, læbebalsam… osv.
Min tester står ved min fodpleje stol, så kunderne bare lige prøver den, jeg har ikke solgt den til fødderne endnu, men har sagt, at man sagtens kan bruge den til fødderne, har desværre ikke fået nogle tilbagemeldinger på det. Tryllesalven er i mit store udstillingsvindue og det er super! Så sælger den næsten sig selv.“


Julie Nielsen (www.blogevent.dk)
“Jeg bruger Olivias Tryllesalve og ELSKER den. Jeg købte den egentlig til min mindste søns virkelig sarte mås, men efter han er vokset fra det, har jeg opdaget, hvor fantastisk den er til sarte tørre læber. Så kæmpe ros! Det er virkelig en tryllesalve :=)”

Cathrine Koefoed (blogger www.cathrineyoga.dk, yogalærer)
“Jeg er mildest talt imponeret over, hvordan salven forvandler tør vinterhud til silkeblød, glødende hud. Jeg er vild med, at salven er 100 % økologisk, ”rent” og bæredygtigt. Jeg vil mene, at salven både kan anvendes af mænd som kvinder!” 

Læs mere her: http://cathrineyoga.dk/give-away-olivias-tryllesalve/

Camilla Bak (blogger, Camillas Fashion Lab)
“Hvis der er noget der for mig er ekstremt vigtigt, så er det at bruge “rene” og meget gerne økologiske produkter – både når det kommer til mig selv, men bestemt også til mine børn. Olivias Tryllesalve er faktisk det eneste plejeprodukt jeg bruger til børnene.”

Læs mere her: http://camillasfashionlab.com/2013/12/09/9-december-olivias-tryllesalve/

Rikke (blogger, That Nordic Feeling)
“Jeg er blevet meget begejstret for salven, hvilket også tydeligt kan ses på mængden i krukken! Virkelig lækkert produkt, som jeg bestemt vil blive ved med at bruge fremover :)” 

Læs mere her: http://thatnordicfeeling.com/2013/11/12/give-away-olivias-tryllesalve/

Susanne Kromann
“Jeg mener mange flere skal kende til og have glæde af Olivias Tryllesalve, da den er helt igennem fantastisk til mange ting. Pt. bruger jeg den på mine ømme brystvorter og min nyfødtes lidt røde numse, og den gør underværker på begge”

Jette Hessellund Lauridsen (advokat)
“Hej Olivias Tryllesalve, synes bare lige du skal vide, at mine to ældste drog afsted på rejsen med hver en “Olivias Tryllesalve” i toilettasken – og især min ældste dreng på 12 år bruger det HELE TIDEN!! Jeg skal aftage et kæmpe lager af creme, da alle mine venner skal have et glas, næste gang jeg besøger dem. Og ja, så skal Malthe og Anne-Sofie og Katrine have fyldt op igen. Malthe – som lige er fyldt 12 år og altså er top-sej – mener seriøst, at han kan bruge det, når han engang får bumser!!!”

Paula Strandgård (Massør med selvstændig massageklinik):
“Vil bare fortælle dig, at min datter, som altid har haft sart hud og især på kinderne, har fået de fineste, bløde kinder på blot to dages brug af salven. Selv synes jeg, den er perfekt til hænder, neglebånd og som læbepomade.”

Mette Osland Pedersen (ejer, www.KoOgKo.dk):
“Hej Olivias Tryllesalve. Det lyder godt med større krukker til salven. Det er jo en uundværlig salve, når man først har lært den at kende, så det er fint krukken bliver større!”

Marie Louise Moore (assisterende butikschef & mor til Fridtjof på 4 år og Cornelius på 3 år):
“Cornelius er 2,5 år og har altid lidt af eksem og meget tør og sart hud. Vi var kommet til et punkt, hvor vi ikke længere vaskede hans hænder, men blot brugte sprit, som er mere nænsomt mod huden. Vi har gennem flere år smurt hans hud med forskellige hormoncremer, men det har aldrig rigtigt fungeret.
Første gang vi smurte Cornelius med Olivias Tryllesalve på hans eksemplagede håndled, der ellers bliver smurt med hormoncreme, sagde han: “mor, cremen svier ikke, og den dufter også af honning”. Og vi, som forældre, oplevede efter to dages brug af Olivias Tryllesalve, at eksemen forsvandt fra håndleddene.
Det er fantastisk, at vi har fundet et økologisk produkt uden hormoner i, som kan afhjælpe vores søns eksem!”


Marie Arndt 34 år (Postproducer & mor til Manfred på 2½):
“Lige så snart kulden og vinteren nærmer sig, ændrer mine neglebånd fuldstændigt karakter og bliver flossede og gammel-kone-agtige. Jeg har forsøgt mig med diverse former for neglebånds ”magi” og fede håndcremer – uden stort held. Nu har jeg brugt Olivias Tryllesalve i et par måneder, og trods kulden har jeg stadig fine neglebånd – for slet ikke at tale om en ren samvittighed.
Salven har også vist sig som en stor succes til ”savlepletter” rundt om min søns mund, som også er meget udsat i løbet af vinteren. Tak!”


Maria Reyes (økonomikonsulent i DR & mor til 3 børn):
”En af mine drenge (7 år), har virkelig sart hud. I den her periode, hvor det har været rigtigt koldt, fik han pga. af kulden, tør hud og tørre læber, som plejer at bløde hvis han ikke får creme på. Problemet er, at alle de cremer jeg havde fået på apoteket kløede, så han var ikke var så glad for dem.
Men Olivias Tryllesalve salve klør ikke, så jeg må sige den har været en kæmpe hit!
Så nu smører jeg salven på mine tre børn og min mand om morgenen, hvis det er koldt og blæser. Så alle er glæde! Og min lille datter hedder Olivia, så navnet er simpelthen for perfekt til vores familie”


Lene Møller (ledende sundhedsplejerske i Rødovre kommune):
“Da mine briller havde lavet et grimt rødt mærke, smurte jeg Olivias Tryllesalve på næsen nogle gange i løbet af dagen. Næste morgen var det væk!
Jeg har prøvet Olivias tryllesalve på nogle tvillinger. Den ene havde en rød numse. 4 timer efter jeg havde gnedet den røde numse med Olivias Tryllesalve, var det helt fint igen.  Hvis jeg vågner om morgenen og synes, jeg er tør i ansigtet, smører jeg hele fjæset ind og cykler ned og bader i Øresund. Det giver god elastik i huden ganske hurtigt.
Tak for en skøn creme som er tiltrængt til både barn og voksen!”


Omtale af Olivias Tryllesalve på diverse medier (udvalgt):
Via Maria
http://viamria.blogspot.dk/2013/05/olivias-tryllesalve_19.html
Stofbleer.dk (give away)
http://stofbleer.dk/olivias-tryllesalve-giveaway-pa-stofbleer-dk/
Atopiker.dk (anmeldelse)
http://atopiker.dk/olivias-tryllesalve-2/
Ilovebeauty.dk
http://www.ilovebeauty.dk/tag/lisbeth-hecksher/’
Ida’s blog
http://www.idasblog.dk/2013/04/olivias-tryllesalve.html
Babyorganic
http://www.babyorganic.dk/?p=22
Kira Trust (give away)
http://kiratrust.blogspot.dk/2013/05/olivias-tryllesalve-give-away.html
Frk. Vilstrup
http://frkvilstrup.dk/category/produkter/
Mother blog (give away)
http://motherblog-lise.blogspot.dk/2015/05/tryllesalve.html
Det bedste jeg ved
http://detbedstejegved.dk/849/

 

Vi gør opmærksom på, at lige som alle mennesker er forskellige, er vores hud også forskellig. Vi kan derfor ikke garantere, at Olivias Tryllesalve er den rigtige løsning til alle hudirritationer og hudtyper. Tal altid med en læge ved større hudirritationer, eller hvis du er i tvivl om noget. 

bottom of page